Complete ontzorging

Onderhoud van retailfaciliteiten is cruciaal en vraagt om een efficiënte totaalaanpak. DDFM beheert al uw onderhoudsprocessen en nodige reparatiewerkzaamheden, vanaf de dag van oplevering van uw pand. U heeft er geen omkijken naar en kunt rekenen op dienstverlening van de hoogste kwaliteit.

Wat dit inhoudt? We nemen u het regelen van het onderhouds- en reparatiewerk aan uw pand uit handen. Dit doen we met behulp van ons meldingssysteem en betrouwbare netwerk van monteurs, aannemers en installatiebedrijven. Uw pand blijft zo in optimale conditie en we minimaliseren het aantal storingsgevallen. Zodra die zich toch voordoen, reageren we adequaat en sturen we snel aan op het verhelpen van het probleem. Zonder dat u hier uw kostbare tijd aan kwijt bent, binnen uw budget en met behoud vanuw continuïteit.

Uw helpende hand

Naast het beheren van uw periodiek onderhoud bieden we de helpende hand bij storingen en calamiteiten zoals:

• lekkage of verstoppingen 
• storingen aan liften, schuifdeuren en rolluiken
• storing aan kassa en ICT
• schade als gevolg van inbraak of ramkraak
• een defecte verwarming of airconditioning
• een defect aan het alarmsysteem
• defecte lampen op moeilijk bereikbare plaatsen
• andere technische problemen waarbij een vakman noodzakelijk is

Hoogste kwaliteit dienstverlening

Wij leveren niet alleen snelle service maar staan tegelijkertijd garant voor hoge kwaliteit van dienstverlening. Onderhoudswerkzaamheden laten we uitvoeren met een scherp oog voor degelijkheid en duurzaamheid. Voorkomen van problemen is altijd beter dan oplossen. Wanneer we de monteurs oproepen voor reparatie zijn ze snel ter plaatse en gaan zij niet weg tot het probleem is opgelost. We werken met een netwerk van bekwame en betrouwbare bedrijven, maar mocht u voorkeur hebben voor een bepaalde deskundige, dan zetten we deze graag voor u in. Onze onafhankelijkheid is één van onze sterke kenmerken.

Met ons centrale meldpunt en informatiesysteem beheren en optimaliseren we voor onze klanten alle onderhoudsprocessen. Hoe dit in zijn werk gaat? Simpel en effectief. Zodra zich in uw pand een probleem voordoet belt of mailt u ons, meer hoeft u niet te doen. Wij ondernemen direct actie om de storing of schade te verhelpen. We zijn daarvoor vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar.